soundhouse.ro/

Honda CR-V este un SUV crossover compact, produs încă din 1995, iar noi am aflat care sunt cele mai bune.

Honda CR-V este un SUV crossover compact care este produs din 1995. Cu atât de multe modele diferite din care poți alege, poate fi dificil să te decizi pe care să îl cumperi la mâna a doua. De aceea, am alcătuit o listă cuprinzătoare cu cei mai buni și cei mai proști ani ai modelelor Honda CR-V.

Ne uităm la toți cei mai buni ani ai modelelor Honda CR-V și îi numim pe cei mai răi. De asemenea, evaluăm cele mai frecvente probleme ale modelelor CR-V și răspundem la cele mai importante întrebări ale dumneavoastră.

Cei mai buni ani ai modelului Honda CR-V

Dacă sperați să cumpărați o Honda CR-V de ocazie, vă recomandăm cu căldură modelele Honda CR-V din 2009 și 2022. Pentru că există probleme minime, vă sugerăm, de asemenea, să analizați mai în profunzime SUV-urile Honda CR-V din 2001, 1998 și 2016, mai ales dacă sunteți în căutarea unor chilipiruri.

Haideți să evaluăm fiecare dintre aceste modele puțin mai atent.

Honda CR-V din 2009

Chiar dacă modelul CR-V din 2009 este considerat o opțiune bugetară, acesta nu a suferit niciodată de probleme mecanice majore. Asta îl face să fie o alegere atât de populară pentru familiile ocupate.

Chiar dacă este mai vechi, are și o economie mare de combustibil, așa că economisești bani și pe acest front. Este un pachet excelent din toate punctele de vedere. Acest model face parte din cea de-a treia generație care a durat din 2007 până în 2011.

2022 Honda CR-V

Honda CR-V 2022 este ultimul model din cea de-a cincea generație, așa că toate bug-urile au fost rezolvate. Nu există prea multe diferențe între acest SUV și cel din anul precedent, cu excepția faptului că clienților pare să le placă mai mult.

De asemenea, este bine echipat cu cele mai bune tehnologii. În plus, garanția de fabrică acoperă în continuare orice problemă neprevăzută.

Honda CR-V din 2001

Modelul 2001 a fost ultimul model din prima generație înainte de a avea loc o reproiectare completă. Acesta a venit cu un interior și un stil exterior îmbunătățit care l-au făcut atractiv pentru cumpărători.

Există o selecție plăcută de niveluri de echipare și dotări, astfel încât puteți găsi un model second-hand care să includă tot ceea ce vă doriți. De asemenea, nu veți cheltui foarte mult pe unul dintre aceste modele mai vechi și nici nu ar trebui să existe probleme mecanice majore de care să vă faceți griji.

1998 Honda CR-V

Acest CR-V este din generația originală, așa că pregătește-te să găsești un adevărat chilipir. În ciuda vârstei sale mai înaintate, entuziaștii încă iubesc acest model mai mult decât restul. Nu au existat plângeri majore cu privire la motor sau transmisie, ceea ce îl face o alegere de top dacă ești strâmtorat cu banii.

CITEȘTE ȘI:
Sunt mașinile Hyundai bune? Sunt fiabile?

În plus, vopseaua rămâne în stare bună la majoritatea modelelor, ceea ce este ceva având în vedere cât de vechi este. Găsiți unul cu un kilometraj redus și veți avea o achiziție excelentă.

Honda CRV 2016

Dacă aveți nevoie de un amestec bun de caracteristici mai noi fără a avea nevoie de un preț nou-nouț, CR-V 2016 este un câștigător. Acest model a fost ultima opțiune a celei de-a patra generații, așa că toate bug-urile au fost rezolvate.

Este unul dintre cele mai bine vândute modele datorită confortului pe care îl oferă și echipamentelor avansate incluse. În timp ce acest SUV este versatil, nu există plângeri majore de care trebuie să vă faceți griji. Honda a făcut o treabă bună atunci când a fabricat acest CR-V.

Cei mai proști ani de fabricație pentru Honda CR-V

Există unele modele CR-V pe care ar trebui neapărat să le evitați. De exemplu, vă recomandăm să evitați modelele Honda CR-V din 2018 și 2017. De asemenea, doriți să faceți mai multe cercetări înainte de a cumpăra un model Honda CR-V din 2015, 2011 sau 2008, deoarece și acestea au probleme mecanice.

Să vedem ce face ca aceste modele CR-V să fie cele pe care trebuie să le evitați.

Honda CR-V 2018

Aproape de începutul celei de-a cincea generații, au apărut unele probleme. Modelele din 2018 suferă de o problemă ciudată de diluare a uleiului care poate adăuga facturi la reparații. Din cauza unei defecțiuni mecanice, uleiul se contaminează cu benzină. Dacă nu este controlat, CR-V poate avea nevoie de un motor complet nou.

Există, de asemenea, rapoarte în care sistemul de frânare se activează singur. Această problemă poate fi înfricoșătoare atunci când conduceți în traficul aglomerat.

Honda CR-V 2017

Primul model din cea de-a cincea generație, CR-V 2017, a făcut obiectul unei rechemări în service care a afectat 24.000 de modele. Acest model este un alt model care suferă de diluarea uleiului de motor cu gaz, ceea ce duce la probleme grave la nivelul motorului. Cu toate acestea, nu este tot ce cu ce se luptă acest model.

Consumatorii continuă să raporteze probleme cu bateria și cu sistemul de pornire, indicând preocupări legate de sistemul electric. De asemenea, a fost dificil să se facă să funcționeze sistemul de aer condiționat/încălzire la unele modele.

2015 Honda CR-V

Este posibil ca problemele cu CR-V 2015 să nu fie la fel de grave ca cele ale celorlalte modele pe care le-am analizat, deoarece se apropie de finalul celei de-a patra generații. Cu toate acestea, au fost raportate defecțiuni ale motorului. Un motor nou poate lua valoarea pe care credeți că ați primit-o pe acest CR-V folosit și o poate arunca pe fereastră.

CITEȘTE ȘI:
Ce se întâmplă dacă puneți benzină într-un motor diesel?

În plus, acest CR-V se luptă cu vibrații neobișnuite și cu o viteză mică de ralanti. Ambele fac ca orice condus să fie inconfortabil.

Honda CR-V 2011

Cea de-a treia generație CR-V a produs câteva modele care nu au fost atât de grozave, dar cel din 2011 este unul pe care vrei să îl eviți. Clienții s-au referit la acest an model ca fiind un clunker, ceea ce ar trebui să fie un avertisment suficient.

Rapoartele includ accelerarea neintenționată, chiar și în timpul frânării și consumul excesiv de ulei. În plus, au existat defecțiuni ale direcției, airbaguri defecte și actuatoare de ușă defecte. Compania știe că acesta este o lămâie, motiv pentru care există atât de multe rechemări.

Honda CR-V din 2008

Există o dezbatere aprinsă dacă CR-V din 2007 sau 2008 ar trebui să fie clasat mai rău decât celălalt, deoarece ambele au început cu a treia generație. După investigația noastră, am ajuns la 2008 pentru a finaliza lista noastră. Honda a încercat să își repare reputația cu acest model, dar a sfârșit prin a se descurca mai rău decât modelul anterior.

Acest CR-V suferă de o destrămare excesivă a vopselei, astfel că SUV-ul are nevoie de lucrări de caroserie, iar acestea pot fi costisitoare. De asemenea, are probleme cu airbagurile, iar scaunele din spate primesc tot atâtea plângeri că sunt incomode. În general, pur și simplu nu este o alegere bună pentru o familie.

Probleme comune ale Honda CR-V

În timp ce unele probleme sunt izolate pentru anumiți ani de model, unele probleme apar pe mai multe SUV-uri. De exemplu, au fost înregistrate multe plângeri legate de probleme la motor, defecțiuni ale sistemului de aer condiționat și probleme cu actuatoarele ușilor.

Iată o privire mai atentă la aceste probleme și ce înseamnă ele pentru șoferi.

Probleme la motor

Deși modelele Honda sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de câțiva ani încoace au existat unele probleme semnificative legate de motor. Din cauza cât de costisitor poate fi să te confrunți cu defecțiuni ale motorului, vrei să stai departe de orice CR-V care are probleme.

Unele se luptă cu consumul de ulei, cât de curând având nevoie de un sfert la fiecare 1.000 de mile. Chiar mai rău, există probleme în care combustibilul se infiltrează în ulei, ceea ce poate provoca deteriorarea motorului. Există, de asemenea, rapoarte de accelerare neintenționată în timpul frânării, defecțiuni la injecția de combustibil și miros de gaz în habitaclu.

Probleme la aparatul de aer condiționat

Aerul condiționat este o necesitate atunci când conduci în sudul țării sau oriunde în țară pe timpul verii. Modelele CR-V pot suferi din cauza unui compresor defect, ceea ce ar face ca aerul condiționat să devină inutil. Defectul poate duce, de asemenea, la suflarea aerului fierbinte și a fragmentelor de metal în habitaclu.

CITEȘTE ȘI:
Honda sau Toyota - Care este mai fiabilă?

Consumatorii au etichetat problema drept „Moartea Neagră Honda”, deoarece aceste fragmente sunt uneori acoperite cu nămol negru. Mai mulți ani de model se luptă cu această problemă, care tinde să apară între 40.000 și 100.000 de km.

Probleme cu actuatorul ușii

Actuatoarele ușilor sunt echipamente de siguranță care mențin ușa blocată. Cu actuatoarele la locul lor, ușile nu se vor debloca singure, iar ocupanții sunt protejați de intruși. Cu toate acestea, la unele modele, încuietorile se activează și se dezactivează singure, ceea ce reprezintă un risc grav.

În rare ocazii, încuietorile se blochează, ceea ce face imposibilă deschiderea lor. Din cauza gravității, a fost intentat un proces colectiv, probabil pentru că proprietarii s-au săturat să rămână blocați în SUV.

Întrebări frecvente

În ce ani a avut probleme Honda CR-V?

Majoritatea modelelor Honda CR-V sunt considerate fiabile, dar există unele care ar trebui evitate. De exemplu, modelele CR-V din 2008, 2011, 2015 și 2017-2018 par să se confrunte cu mai multe probleme mecanice decât altele. Ar trebui să faceți câteva cercetări înainte de a alege să cumpărați unul dintre aceste CR-V-uri folosite.

Care este mai fiabil Honda CR-V sau Toyota RAV4?

Atât Honda CR-V, cât și Toyota RAV4 sunt alegeri de top în materie de SUV-uri pentru familii. În funcție de anul modelului, puteți găsi un CR-V sau un RAV4 fiabil, motiv pentru care este atât de important să vă faceți cercetările. Citiți recenziile clienților și uitați-vă la rechemările în service pentru a vă face o idee despre care este mai bun.

Care este cea mai frecventă problemă cu Honda CR-V?

Au existat mai multe probleme cu CR-V de-a lungul anilor, inclusiv consumul excesiv de ulei și contaminarea cu combustibil. Clienții se plâng, de asemenea, de probleme cu sistemul de aer condiționat și cu încuietorile ușilor, ambele putând duce la consecințe periculoase.

Concluzie

Dacă sunteți pe piață pentru o Honda CR-V, doriți să vă asigurați că faceți o afacere bună. Cu toate acestea, nu ar trebui să sacrificați niciodată calitatea pentru un cost mai bun. De aceea, vă recomandăm întotdeauna să vă faceți cercetări înainte de a decide ce SUV să cumpărați. Puteți să vă uitați la rechemările în service deschise, la recenziile și reclamațiile clienților pentru a vedea la ce vă uitați.

Deși s-ar putea să puteți obține cea mai bună ofertă pentru un CR-V mai vechi, nu uitați să vă gândiți la costul reparațiilor. De exemplu, dacă alegeți un SUV care are o valoare de revânzare de 2.000 de dolari și transmisia se defectează, s-ar putea să nu merite să o reparați. Toți aceștia sunt factori pe care trebuie să-i luați în considerare înainte de a vă face cumpărăturile pentru mașini second-hand.

janta.ro%20